A Pázmány támogatja a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának csatlakozását

tapsA Pázmány Péter Katolikus Egyetem vezetősége és fenntartója támogatja a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karának csatlakozási kezdeményezését – közölte az intézmény rektori hivatala kedden az MTI-vel. A csatlakozási kezdeményezés adminisztrációja a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen is elindult – írták a közleményben, hozzátéve, további tájékoztatást a folyamat lezárása után adnak.

A veszprémi kar kedd délelőtt kiadott közleményében úgy fogalmazott: a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara között több mint tízéves az együttműködés. A két kar alapítása és fejlesztése párhuzamosan folyt, “a hasonló profil és az azonos alapelvek szoros szakmai és személyi együttműködést eredményeztek”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Pannon Egyetem szenátusa elítéli a kiválás kezdeményezőit

csü jún 18 , 2015
A Pannon Egyetem szenátusa az intézmény egysége mellett állt ki szerdán, és visszautasított minden, annak megbontására irányuló kezdeményezést. Az egyetem szenátusa a testület zárt ülése után az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: “a szenátus jogilag aggályosnak, etikailag pedig kifejezetten elítélendőnek tartja, hogy a Műszaki Informatikai Kar kari tanácsának a kiválásra […]