Digitális Ötletverseny innovatív pénzügyi fejlesztések számára

MKB bankkártyaAz MKB Bank, az MKB Fintechlab, a Budapest Bank és a Takarékbank, a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő partnerségével közös ötletversenyt indít.

Az április közepén rendezendő kétnapos online eseményre olyan kreatív csapatok jelentkezését várják, amelyek innovatív pénzügyi ötletekkel képesek segíteni, akár a gazdaság újraindítását is. A legjobbak tapasztalt mentorok segítségével fejleszthetik tovább elképzeléseiket, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, de akár befektetőt is találhatnak. Az MKB Fintechlab „IdeaVault: Respond.Recover.Thrive.” angol nyelvű hackathonjára jelentkező minimum kétfős csapatok két „kihívás” közül választhatnak. Az első kihívásban a szervezők olyan digitális megoldásokat keresnek, amelyek a vállalati és lakossági ügyfeleknek segíthetnek a cash-flow és az üzleti tervezésben, a vagyonépítésben, vagy akár a személyes pénzügyek és megtakarítások hatékonyabb menedzselésében. A második kihívásban olyan együttműködést és szolidaritást erősítő digitális innovációkat várnak a szervezők, amelyek a világjárvány következményeivel leginkább érintett területeknek jelenthet segítséget. A továbbjutott csapatokat a bankok és a Hiventures szakértői segítik a felkészülésben és az ötletek pontos kidolgozásában, majd ezt követően a szakértő zsűri részére történő prezentálásában. A legjobbak tőkebefektetést is kaphatnak az MKB Fintechlab Fintech Factory programtól, illetve a Hiventures inkubációs programjától. A mindennapi bankolásba beépíthető megoldások számára az MKB Fintechlab az Idea Vault után további tesztkörnyezetet és mentorálást biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Facebook és az Instagram is törölt egy Trumppal készült interjút

vas ápr 11 , 2021
A Facebook és az Instagram közösségi oldalakról is eltávolították Lara Trump apósával, Donald Trump volt amerikai elnökkel készült interjúját. Lara Trump, aki a Fox News amerikai hírcsatorna műsorvezetője is megosztotta a képernyőfotót arról az e-mailről, amelyet a Facebook munkatársaitól kapott. “Tudatjuk önnel, hogy Lara Trump Facebook oldaláról eltávolítottuk azt a […]
Donald Trump