Apple Pay fizetés az Ersténél

ERSTEMár az Erste Bank Hungary ügyfelei is elérhetik az Apple Pay mobilfizetési megoldást.

Akár hitel-, akár betéti kártyával használják az Apple Payt, a készülék a kártya számát soha nem tárolja sem az eszközön, sem az Apple szervereken. Ehelyett egy egyedi, készülékspecifikus számot rendel a kártyához, amelyet titkosítva és biztonságosan ment az eszköz biztonsági elemei között. Minden tranzakciónál egyedi, egyszer használatos dinamikus biztonsági kódot használ, az Apple a fizetés során sem osztja meg a kártyaszámokat a kereskedőkkel. Az Apple Pay könnyen aktiválható és a felhasználók minden olyan előnyt, akciót és pontgyűjtési lehetőséget kihasználhatnak vele, melyek a betéti- vagy hitelkártyás vásárlásokhoz járnak. Az üzletekben az Apple Pay iPhone SE, iPhone 6 vagy annál újabb telefonokkal és az Apple Watch-al használható. Az online vásárlás az alkalmazásokban és az Apple Payt támogató weboldalakon is rendkívül egyszerű: csak a Touch ID ujjlenyomat-azonosítóra van szükség, vagy elég duplán kattintani az oldalsó gombra és egy gyors pillantást vetni az iPhone X-re az arcfelismeréshez. Nincs szükség új felhasználói fiókra, nem kell űrlapokat töltögetni. Elegendő, ha az Apple Pay használatához kitöltöttük a szállítási és számlázási információkat. Ha Safariban vagy az applikációkban vásárolunk, az Apple Pay működni fog az iPhone 6-on és annál újabb telefonokon, az iPhone SE, az iPad Pro, az 5. generációs iPad, az iPad Air 2 és az iPad mini 3, valamint az ezeknél újabb készülékeken.

Használható az Apple Pay a Safari böngészővel történő online vásárlások során bármely 2012 utáni, MacOS Sierra rendszert futtató Macen, ahol a fizetést az iPhone 6-os vagy annál újabb verziójú telefonnal vagy az Apple Watch-al erősíthetjük meg, illetve az új MacBook Pro esetén a Touch ID-vel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MikroCredit: itt az igazi online hitel

szo júl 6 , 2019
A haza piacon tavaly startup vállalkozásként indult MikroCredit Zrt. érdekes újítással törhet be az online hitelezés piacára. Tavaly nyáron indult a pénzügyi szolgáltató online hitelterméke, a MiniKölcsön, amely első volt a piacon a teljeskörű online folyamaton keresztül – az igényléstől a folyósításig – nyújtott hiteltermékével. Egy év elteltével újabb, a […]
forint