Csodásak az LG legújabb OLED tévéi, nem is olcsók

Az LG Electronics (LG) Magyarországon is bemutatta legújabb, 4K felbontású, HDR-képes OLED TV-it, köztük a luxuskategóriás SIGNATURE OLED (G6) készüléket. Az OLED technológia különlegessége, hogy nincs szükség külön háttérvilágításra, mivel az önállóan vezérelhető pixelek fényereje egyenként szabályozható, vagy akár ki is kapcsolható, így élénk színeket és részletes sötét tónusokat jelenítenek meg — aminek pedig a képen feketének kell mutatkoznia, valóban tökéletesen fekete marad. Ezáltal a színek markáns, élettel teli dinamikát kapnak, végtelen kontrasztarány mellett.

Az új tévék az idei CES-en debütáltak Las Vegasban, és többségük már Magyarországon is kapható. Az LG új tévéi nemcsak látványban, hangzásban és formában, de a funkcionalitásban is új minőséget képviselnek. Az új OLED TV-portfólió mind a négy tagja a legfrissebb webOS 3.0 okostelevíziós operációs rendszerrel működik, ami intuitív menürendszerrel segíti a nézőket a mobileszközök tévével történő összekapcsolásában illetve a készülékek funkciói, az internetes és más tartalmak közötti navigálásban.

Árak és elérhetőség
Az LG B6 OLED TV már kapható Magyarországon, a 65 colos készülék ajánlott bruttó fogyasztói ára 1 899 990 forint, míg az 55 colos modellé 1 199 990 forint. Az LG C6 OLED TV már szintén kapható hazánkban, ajánlott bruttó fogyasztói ára 1 899 990 forint, míg az 55 colos modellé 1 199 990 forint. Az LG E6 is már kapható Magyarországon, ajánlott bruttó fogyasztói ára 2 199 990 forint míg az 55 colos modellé 1 499 990 forint. Az LG G6 SIGNATURE OLED TV várhatóan idén év végén érkezik a magyar piacra 65 és 77 colos méretben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.