Új átjáró galaktikus utazóknak és kisvállalkozásoknak

routerA kisvállalkozások hálózatainak tökéletesítésére vezetett be új átjárót a tajvani ZyXEL. Az SBG3600-N multi-WAN eszköz alapvető funkciói tartalmazzák a VDSL2/ADSL2+ modemet, a GbE WAN SPF (Small Form Pluggable) felületet, a mobilhálózatok felismerésére pedig a 3G/4G modemet, illetve az LTE modult is, így széles körben biztosítják a zavartalan adatátvitelt.

A most bevezetett SBG3600-N multi-WAN átjáró a beüzemelése után automatikusan maximalizálja a stabilitást, és integrált szélessávú csatlakozást hoz létre. A továbbfejlesztett VDSL2/ADSL2+ funkció jobb minőséget és gyorsabb csatlakozást biztosít a nagyobb távolságra lévő hálózati eszközök részére. A beépített wifi modul (802.11n) több különálló vezeték nélküli hálózatot teremt, amivel az érzékeny adatokat is megvédi. Az átjáró VPN funkciói non-stop kapcsolatot biztosítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A TAG Heuer is beállt a sorba

ked nov 10 , 2015
Androidos okosórát mutatott be “Connected” néven a TAG Heuer svájci luxusóra-készítő vállalat. A svájci óragyártás hagyományait a számítástechnika által nyújtott intelligenciával és sokrétű csatlakoztatási lehetőséggel kombináló Connected okosóra egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az internetes audió-műsorszórás fogadását, valamint Bluetooth és wifi csatlakozást. A viselhető luxus-okoskészülék emellett az Android Wear […]
okosóra