Bővül az EgészségAblak alkalmazás funkcióinak és felhasználóinak köre

EgészségAblakEgy új funkciónak köszönhetően már a korábban kiváltott receptek is megtekinthetők a folyamatosan bővülő EgészségAblak mobilalkalmazásban.

A Receptek menüpontban az aktív receptek mellett az elmúlt években felírt, valamint kiadott receptekhez is hozzáférhetnek a felhasználók, akik így könnyedén ellenőrizhetik, hogy előző betegségükre pontosan milyen gyógyszereket, milyen hatóanyaggal és adagolásban szedtek. Így egy felmerülő egészségi probléma esetén bármikor könnyen, gyorsan és egyszerűen visszakereshetik a korábban szedett gyógyszereket, és az orvosnak is pontosabb adatokkal szolgálhatnak a gyógyítás meghatározásához.

Eddig összesen öt funkció található meg az alkalmazásban: az e-receptek, az e-leletek, a háziorvos adatai, a digitális oltási igazolványok, valamint elérhető belőle 0-24 órában az EgészségVonal is. Az alkalmazást közel 2 millió 453 ezren töltötték le. Az applikáción keresztül az indulás óta több mint 552 ezer receptet használtak fel, és csak az elmúlt 30 napban 1,5 millió egészségügyi dokumentumot töltöttek le.

Szeptembertől családbarát mobilalkalmazássá vált az EgészségAblak, ami azt jelenti, hogy meghatalmazás esetén a családtagok, például gyerekek, idősebb szülők dokumentumai is elérhetővé váltak. Így a szülők is könnyebben válthatják ki gyerekeik gyógyszereit, vagy egyszerűbben férnek hozzá a gyerek leleteihez.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Komoly nézeteltérések vannak a munkáltatók és a munkavállalók között

ked okt 10 , 2023
ShareTweetPinShareÁllást változtatna a következő egy évben a dolgozók 35 százaléka, miközben a munkáltatók 58 százaléka szerint a lassuló gazdasági növekedés miatt kevesebben mondanak fel – közölte globális kutatása alapján az EY. Farkas Margit, az EY személyzeti munkával foglalkozó partnere szerint a vállalatok jellemzően alábecsülik a kollégák lehetőségeit a munkaerőpiacon. A […]
Farkas Margit, EY

És még ez is...