Bizonyítványt kapott az LG G5 és a V10

tapsAz LG G5 és a V10 okostelefonok megkapták az USA Nemzeti Információbiztonsági Partnerségének (National Information Assurance Partnership — NIAP) tanúsítványát, ami azt bizonyítja, hogy ezek a készülékek vállalati környezetben is megfelelnek a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A NIAP a világszerte elismert CCEVS sémát alkalmazza annak eldöntésére, hogy az adott készülék megfelel-e az it-biztonság terén nemzetközileg elfogadott keretrendszernek számító Common Criteria standardnek. A NIAP minősítését a Common Criteria 25 tagállama, köztük Magyarország is elfogadja.

Az LG zászlóshajó mobilkészülékei a társaság GATE (Guarded Access to Enterprise) technológiájával készülnek. Ez olyan továbbfejlesztett platform-, hálózati és alkalmazás-biztonságot tesz lehetővé, amely biztonságos, megbízható hozzáférést biztosít a vállalati adatokhoz. A GATE-t, vagyis az LG vállalati szintű platformját 2013-ban alkották meg azért, hogy standard biztonsági megoldásokat — köztük antihacking- és mobileszköz-menedzselési rendszereket — nyújtsanak a vállalati mobileszközök számára. Mindezen felül a G5 és a V10 a Google Android for Work rendszerét alkalmazza, amivel méginkább kihasználható az LG GATE hálózati tudása. Az Android for Work egy olyan „konténer-megoldás”, amely elkülöníti és biztonságossá teszi a munkához használatos applikációkat a személyes alkalmazásoktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Direkt hamis terméket vásárolnak a mai fiatalok

ked máj 17 , 2016
A magyar fiatalok közel hatoda vásárolt legalább egyszer hamis terméket interneten keresztül az elmúlt évben, amivel az uniós országok középmezőnyében foglalunk helyet, derül ki az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának (EUIPO) legfrissebb jelentéséből. Az EUIPO elemzése a hamisított termékek értékesítését is vizsgálta a 15-24 éves fiatalok körében, amely szerint a […]
hamis iPhone

És még ez is...