Megérkezett Magyarországra a Lumia 930 okostelefon

windows-telefonA Microsoft bejelentette, hogy Magyarországon is elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 930 okostelefon. A készülék a Microsoft és a Lumia legjobb tulajdonságait egyesíti, így kiemelkedő videó- és képalkotási élményt nyújt — legalábbis a gyártó szerint. A készülék a legkülönbözőbb alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal érkezik. A telefon öt collos, Full HD OLED kijelzővel, 2420 mAh akkumulátorral rendelkezik, amelyet a beépített vezeték nélküli töltővel lehet tölteni.

A telefon húszmegapixeles ZEISS optikával rendelkezik, a készülő képek minőségét képstabilizátorral segítik növelni. A négy mikrofonnal és a Rich Recording funkcióval ellátott Lumia 930 okostelefon -a gyártó szerint- minden eddiginél jobb minőségű HD videókat készít, irányított hangzással, térhatású hangrögzítéssel és visszajátszással. A készülék “szíve” egy négymagos 2,2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 processzor. A Lumia 930 okostelefon feketében, fehérben, valamint élénk narancssárga és zöld színekben lesz kapható Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Online szerencsejáték: bekeményítene az EU

ked júl 15 , 2014
Egy sor újabb ajánlással fordult hétfőn az Európai Bizottság a tagállamokhoz az online szerencsejátékokban rejlő kockázatok hatékonyabb kiszűrése és a fogyasztók nagyobb fokú védelme érdekében. A jogilag nem kötelező ajánlások értelmében a tagállamokkal szemben elvárásként fogalmazódik meg, hogy több kritériumot is előírjanak az online szerencsejátékok üzemeltetőinek, szem előtt tartva a […]
póker, kártya