Bemutatoterem.hu, ematrix.hu: az Euronics elhatárolódik

Euronics kuponZavartalanul működnek a Vöröskő Kft. által üzemeltetett webáruházi portálok, az Euronics Műszaki Áruházláncot működtető veszprémi vállalat nem érintett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tegnap kezdődött vizsgálatában. Tegnap délután óta több hírportálon is beszámolók jelentek meg arról, hogy a NAV szervereket, illetve azon tárolt adatokat foglalt le elektronikai kereskedőcégeknél, ami miatt több internetes áruház elérhetetlenné vált.

A társaság vezetése felhívja a figyelmet, hogy az érintett webshopok (bemutatoterem.hu, ematrix.hu) soha nem tartoztak a vállalkozáshoz, azok üzemeltetőinek esetleges jogsértésétől kifejezetten elhatárolódnak. A cég 2014 januárja óta kizárólagos joggal használja Magyarországon az Euronics márkanevet, valamint működteti internetes áruházait az euronics.hu, a nehagyjaki.hu, az elektromega.hu, az elektrolimit.hu és a muszakidepo.hu oldalakon. Utóbbi webshopnak – neve ellenére – nincs kapcsolata a Műszakidepo Kft.-vel, a domainnév a Vöröskő Kft. tulajdonában van.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hét trend, amelyre érdemes odafigyelni IV.

szo jan 24 , 2015
Hét trend, amely a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet szerint meghatározó lesz 2015-ben. 4. A szoftveralapú tárolási megoldások térnyerése A szoftveralapú (software-defined) megoldások egyre több területen egyszerűsítik a feladatokat a vállalati informatika berkein belül, így a tárolás optimalizálásához is jelentős mértékben képesek hozzájárulni. A szoftveralapú tárolási megoldások elkülönítik a tároláskezelést […]
Linux