Nagy pénz van az állattenyésztési szoftverekben, pláne ha precíziós

Agrárinformatikai rendszerfejlesztő cégbe szállt be 260 millió forinttal a Széchenyi Alapok. Az Animalsoft Kft. a Livestocker precíziós állattenyésztési szoftver platformját fejleszti tovább az összegből.

Az alap közleményében hangsúlyozta, hogy befektetésükkel nagyságrendekkel gyorsult a Livestocker piacra lépési stratégiájának megvalósítása. Az Animalsoft által fejlesztett szoftver egyszerre vállalatirányítási rendszer (ERP), és a rendelkezésre álló adatok elemzésével meghatározó része a döntéselőkészítésnek, a hatékonyságnövelésnek és az üzletfejlesztésnek – ismertetik a közleményben. Az üzleti információk minden folyamatra kiterjedő beszerzése, tárolása, feldolgozása és felhasználása lehetővé teszi a vállalat teljes körű, gyors, fókuszált és hatékony irányítását, online. A Livestocker képes a vásárlási és teljesítési szokások nyomon követésére, az értékesítés adott vevő igényeihez igazítására, és partnerspecifikus elszámolások, pénzügyi értesítők kezelésére és automatikus elküldésére. A Livestocker adatbeviteli applikációval mobiltelefonról is működik on- és offline egyaránt, valamint alkalmas QR-kód alapú állat- és ügyletazonosításra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EU: a magánélet fontosabb, mint a nemzetbiztonság

sze okt 7 , 2020
Európai uniós jogba ütközik az olyan nemzeti jogszabályozás, amely a telekommunikációs és technológiai vállalatokat a személyes, egyebek mellett a helymeghatározási adatok “általános és válogatás nélküli továbbítására vagy megőrzésére” kötelezi a bűncselekmények elleni küzdelemre vagy nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva – ítélkezett az Európai Unió Bírósága. A döntés értelmében csak súlyos bűncselekmények elleni […]
Európai Unió Bírósága