Bazi nagy siker a K&H inkubátorprogramja

Újabb tíz startup céggel bővült a Start it @K&H inkubátorprogram, amely így már 22 csapattal – vezető nagyvállalati inkubátorként – folytatja tovább működését – mondta Németh Balázs, a K&H változáskezelés divíziójának és a Start it @K&H inkubátorprogram vezetője. Elmondta: a cég ezzel még aktívabban járul hozzá az innovatív hazai startupok sikeres vállalkozássá válásához, illetve ahhoz, hogy Bécs és Prága mellett Budapest is szerepeljen a régió meghatározó startup központjai között. Németh elmondta, hogy a program még az eredeti elképzeléseiket is túlszárnyalta, az elmúlt időszakban velük dolgozó tizenhárom csapat tíz hazai és nemzetközi díjat nyert, valamint több mint ötszázmillió forint tőkebefektetést ért el.

A Start it @K&H egy újabb kiválasztási folyamatot hirdetett meg a nyár végén, amelynek eredményeként tíz új startup került be a programba. A K&H az ingyenes infrastruktúra mellett folyamatos szakmai tanácsadást, üzletfejlesztést és képzést biztosít, több mint harminc iparági szakértő mentor támogatását, valamint a bank a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerét adja segítségül a startupok fejlődéséhez. A komoly előrelépéshez az eddigi hathónapos támogatás sokszor nem elég, ezért megnövelte a bank a program időtartamát, így most már 12 és 18 hónapos inkubációs ciklust is biztosítanak a startupok számára – tette hozzá a bank szakembere.

Next Post

Volt brit miniszterelnök-helyettes lett a Facebook globális kommunikációs vezetője

ked okt 23 , 2018
Nick Clegg volt brit miniszterelnök-helyettest nevezte ki globális kommunikációs részlegének vezetőjévé a Facebook. Clegg alelnöki rangot is kapott. A Financial Times értékelése szerint Clegg kinevezése legalább akkora meglepetést okozhatott brit belpolitikai körükben, mint a Szilícium-völgyben, mivel az amerikai technológiai ágazat fellegvárában kevés egykori európai politikusnak jutott ilyen magas beosztású vezető […]