Barracuda: ez várható idén a felhőalapú adattárolás területén II.

felhoA Barracuda Networks, Inc. közzétette előrejelzéseit a közeljövőben várható trendekről a tárolási megoldások terén. A vállalat prognózisa:

2. A Barracuda piackutatásai alapján a Microsoft Office 365 az üzleti életben és a vállalkozások körében játszik vezető szerepet a felhőre történő átállásban, és továbbra is az élen jár majd ezen a területen, miközben a Google az oktatásban tartja meg jelentős szerepét. Az információkezelés, az archiválás és a biztonsági mentés kritikus fontosságúak ezekben az e-mailek által uralt környezetekben.

3. Az informatikai szervezetek számára egyre nehezebb lesz a modern munkaerő támogatása a felhőalapú technológiák telepítése nélkül. Egyre több alkalmazást és adatot migrálnak a felhőbe, a végfelhasználók pedig elvárják, hogy bármit, bárhonnan és bármikor elérhessenek. A mobilitás ma már nem egy extra lehetőség, hanem a munkavégzés alapvető szükségletei közé tartozik. Nem csak a végfelhasználók számára fontos, a rendszergazdák is igényelni fogják a felhőben elérhető megoldásokat és mobilalkalmazásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhonnan dolgozhassanak. Tehát eleve a felhőalapú megoldásokhoz tervezett biztonsági és adatvédelmi módszerekre van szükség, nem pedig a meglévő megoldások kiegészítésére és kiterjesztésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagyon nő, az adathalászatra kihegyezett spamek száma

hét márc 2 , 2015
A Cisco 2015. évi biztonsági jelentése szerint, a spamek néhány éve tapasztalt kimagasló mennyiségét csökkenés követte, azonban 2014 január és november között 250 százalékos növekedés volt tapasztalható a kéretlen levelek számában. A kevés levelet sok ip-címről kiküldő Snowshoe spamek száma szintén emelkedést mutatott. A bűnözők sokszor a felhasználók legitim email […]
spam

És még ez is...