Az LG bejelentette új hangprojektorait

LG függő projektorAz LG Electronics (LG) legújabb hangprojektorai a továbbfejlesztett funkcióikkal még magasabb szintű hangélményt nyújtanak mint elődeik.

Az LG bejelentette hangprojektor-termékcsaládjának 2024. évi újdonságait, köztük az S95TR, az SG10TY és az S70TY modelleket. A készülékek, amelyeket kifejezetten az LG televíziók ideális kiegészítőjeként terveztek meg, még jobb házimozi-élményt kínálnak. A WOW Orchestrával párosítva a hangprojektor és az LG televízió együttesen a hangcsatornáik teljes potenciálját kihasználják és a magas és a mély hangokat jobban visszaadják. Az LG új hangprojektorai segítenek a térhatású hangzás létrehozásában, a DTS:X fejlett technológiája révén a Dolby Atmos kiváló minőséget nyújt.

A WOWCAST nevű funkció még magasabb szintre emeli a hangzást, méghozzá kompromisszumok nélkül, ugyanis még Dolby Atmos hang lejátszása esetén is lehetővé teszi az S95TR és SG10TY modellek vezeték nélkül történő csatlakoztatását az LG tévékhez. Mindhárom új hangprojektor rendelkezik a WOW interfésszel, amely egy intuitív és felhasználóbarát módszer a hangprojektorok beállításainak könnyed kezelésére és a hangmódok tévékészülékkel történő megosztására.

15 csatorna, 800 watt teljesítmény

Az LG új hangprojektor-termékcsaládjának zászlóshajója a prémium kategóriás S95TR modell, amely 15 csatornáján keresztül lenyűgöző 810 W teljesítményt és térhatású hangzást biztosít. Az S95TR öt felfelé irányuló csatornával büszkélkedhet, köztük a piacon először az LG által bemutatott középső, felfelé irányuló hangszórójával, ami háromdimenziós hangélményt nyújt, fokozott tisztasággal és kibővített hangszíntérrel. A középső, felfelé irányuló hangszóró ráadásul olyan szögben van beépítve, hogy zökkenőmentes audiovizuális élményt biztosítson úgy, mintha a hang a tévéképernyő szintjéből szólna.

Minimálisra csökkennek a zavaró tükröződések

Az S95TR a tiszta és pontos hangzás érdekében továbbfejlesztett magashangszórókkal rendelkezik, ugyanakkor passzív sugárzót is tartalmaz a basszushangok teltebbé tétele, valamint a készülék és a mélysugárzó közötti általános balansz optimalizálása érdekében. Mindemellett az S95TR dizájnja is hozzájárul a nézői élményhez, hiszen a készülék külsejét – matt színek, valamint megfelelő anyagok alkalmazásával – úgy tervezték, hogy a minimálisra csökkenjenek a zavaró tükröződések. A másik új LG hangprojektor, az SG10TY modell az LG prémium OLED tévék audio- és vizuális kiegészítője.

A WOW Orchestra, a WOW Interface és a WOWCAST lehetővé teszi az SG10TY készülék zökkenőmentes integrálását LG OLED készülékekkel. A WOWCAST csatlakoztatása az SG10TY modellhez és egy LG prémium OLED tévéhez valódi, vezeték nélküli házimozi-élményt teremt, hiszen a képernyő és a hangprojektor összekötéséhez nincs szükség a kábelek zavaró jelenlétére. Ezzel a wifi-kompatibilis hangprojektorral a kedvenc zeneszámaink a streamingplatformok1, köztük a Tidal Connect és a Spotify Connect révén hifi-hangminőségben élvezhetők.

Nem kell lyukakat fúrni a falba

Az LG az S70TY hangprojektort is piacra dobja, amely egyszerű és kompakt kialakításával ideális az LG QNED TV-khez. Ez a modell az iparág 2022-ben elsőként bemutatott, középen felfelé irányuló hangszórójával is rendelkezik, amely még tisztább hangzást biztosít. A szögletes kialakítás révén a készülék mind vizuálisan, mind hangzás szempontjából harmonikusan illeszkedik a tévé képernyőjének szintjéhez. Az S70TY modellhez2 készült külön tartóelemmel a felhasználók a hangprojektort elegánsan, közvetlenül a QNED tévék alatt helyezhetik el.

A tartó kényelmes megoldást kínál a közvetlen rögzítéshez, így a telepítés során nem kell lyukakat fúrni a falba. Lehetővé teszi továbbá az S70TY készülék rugalmas falra szerelését különböző magasságokban vagy helyeken, garantálva az esztétikailag is ideális összeállítást, a kényelmet és az optimális hangélményt.

Az LG Triple Level Spatial Sound technológia egy 3D motor segítségével elemzi a csatornákat azért, hogy a hallgatót élethű hangzással és lenyűgöző térérzettel varázsolja el. Mi több, az LG AI Room Calibration gyorsan elemzi a szoba környezetét és módosítja a beállításokat, úgy javítva a hangot, hogy az harmonizáljon a helyiség akusztikájával. A 2024-es év újdonsága, az AI Room a hátsó surround hangszórók hangjának kalibrálására is képes, a még teljesebb audioélmény és a még nagyobb telepítési rugalmasság érdekében.

Az LG 2024-ben új hangszóró- és fülhallgató-modellek globális bevezetését is tervezi. Kompakt kialakítása ellenére a legújabb XO2 modell az LG XBOOM 360 hangszóró autentikus, minden irányba sugárzó hangzását nyújtja. Ez a tulajdonsága a jellegzetes, kúpos-hengeres kialakításának köszönhető, így a készüléket körülvevő térben mindenki számára egyenletes, kiváló minőségű hangélményt biztosít. Kompakt méreteinek, valamint a 20 órás akkumulátor-üzemidőnek és az IP55-ös szintű védettségnek köszönhetően a készülék kényelmesebben hordozható és még sokoldalúbb lett. A legújabb XBOOM 360 hangszóró egyedi, 360 fokos hangulatvilágítással büszkélkedhet, amely hangvisszaverőket használ, és egy új fényjáték-dizájnt mutat be, amely a nyitottság és a diffúzió érzetét sugározza.

Felhasználóközpontú funkcióikkal a kényelmesen illeszkedő LG TONE Free fülhallgatók továbbra is ideális választást jelentenek az útközbeni használatra. A legújabb T90S modell kiegyensúlyozott hangzást, továbbfejlesztett Dolby Head Trackinget és kifinomult Adaptive ANC-t kínál. A T90S emellett támogatja a Plug & Wireless funkciót, így a felhasználók a töltőtokot Bluetooth-transzmitterként használva nem Bluetooth-képes eszközökön is élvezhetik kedvenc műsoraikat, filmjeiket és zenéiket.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

eÁFA: A határ százezer számla

ked jan 2 , 2024
ShareTweetPinShareA Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az év első napján élesítette az elektronikus áfarendszert (eÁFA) – közölte a hatóság. Az eÁFA-ban először február 1-től nyújtható be áfabevallás, de már most kipróbálhatók a rendszer bizonyos funkciói – írták, hozzátéve: az elektronikus áfarendszer támogatja az adókötelezettség elektronikus és pontos teljesítését, csökkenti az […]
dokumentumkezelés könyvelés

És még ez is...