Életre szóló rugalmasságot kínál a Dell

switch-kapcsoló-ethernetA Dell bővítette hálózati kínálatát. Az új egységes intézményi architektúrája, amelyet fejlett skálázhatóságot és egyszerű kezelhetőséget igénylő közepes és nagy intézményi környezetekhez tervezték, egyetlen kezelőfelületen jeleníti meg a teljes hálózatot. Ez a megoldás egypontos vezérlési felületen keresztül biztosítja a szolgáltatásminőség ellenőrzését, a házirendkiosztást, a szoftverfrissítések felügyeletét, valamint a szoftveralapú attribútumok programozását. Emellett az iparági szabványoknak megfelelő protokollok használatával a Dell új intézményi architektúrája könnyen kiépíthető a meglévő Dell megoldások felhasználásával: a Dell Networking N-sorozatú switchek hozzáférési csomópontként újratelepíthetők.

Az új Dell Networking C9010 Network Director egy új generációs, több sebességre képes moduláris switch, és egyben az első platform, amely az új Dell intézményi hálózati architektúrán alapul. Az új megoldás optimális skálázhatóságot biztosít akár négyezer központilag irányított virtuális port esetén is, valamint egy életre szóló rugalmasságot a 10 Gb-os és 40 Gb-os ethernet már most elérhető támogatásával. Továbbá a Dell Networking C9010 Network Director eszköz nélküli bővítési lehetőséget nyújt 100 GbE-ig, azért, hogy a különböző végfelhasználók növekvő sávszélesség-igényét kiszolgálják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön az IDC Számítási Felhő Konferenciája

sze okt 7 , 2015
Közeleg az IDC Számítási Felhő Konferencia 2015. Az október 28-i előadások abból az alapvetésből indulnak ki, hogy a számítási felhő egy olyan „társas utazás” amely megköveteli „az utazók” – így a bevált technológiák, az üzleti kultúra, a szakértelem és az erős partneri ökoszisztéma – együttműködését. A számítási felhő optimalizálja az […]
Felhő

Friss, ropogós