Az e-Access nyerte a Deutsche Telekom idei Üzleti appok versenyének fődíját

tapsLezárult a Telekom idei „Üzleti appok versenye” pályázata, amelyre Magyarországról huszonnyolc alkalmazás nevezett. A legjobb hazai üzleti app díjat az Accessium Kft. e-Access megoldásának ítélte oda a zsűri, amely egyben a Deutsche Telekom nemzetközi versenyének fődíját, a „Legjobb Nemzetközi IoT megoldás” címet is megnyerte.

”Az e-Access megoldást a kis- és középvállalatok azon valós igényét látva hoztuk létre, hogy ingatlanjaikon szeretnének védekezni a jogtalan behatolás és a lopás ellen. Amellett, hogy nagyon költséghatékony ez a rendszer, könnyen is telepíthető és üzemeltethető. További előnye, hogy energiaigénye annyira kicsi, hogy akár napelemekkel is működtethető” — mondta Berende Péter, az Accessium Kft. ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Féláron kínálja áruit az Extreme Digital

pén júl 10 , 2015
Az Extreme Digital honlapjáról is letölthető kuponokkal jelentős, akár ötven százalékos kedvezménnyel vehetnek meg a vásárlók több tucat terméket július 9. és 11. között, a budapesti Mammut I. bevásárlóközpont második szintjén nemrég átadott üzletben. A teljesen felújított üzletben ötezer darab nyári ajándékkal várják az érdeklődőket. Aki regisztrálja nevét és elérhetőségeit, a […]

Friss, ropogós