A menedzselt nyomtatási szolgáltatások sporólósak

tesztAz OKI adatai szerint átlagosan 19,5 százalékkal vetheti vissza a vállalatok dolgozóinak hatékonyságot a nyomtatók, multifunkciós készülékek, fénymásolók helytelen használata. Meg fognak lepődni: ezzel szemben az optimalizált dokumentumkezelés kényelmesebbé és hatékonyabbá teheti a kkv-k és nagyvállalatok munkavégzését. Az OKI tapasztalatai alapján a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (Managed Print Services, MPS) mindezek mellett akár harminc százalékkal képesek csökkenteni a nyomtatásra fordított kiadásokat.

Az OKI szerint, a cégek nem megfelelő nyomtatási folyamatainak kialakulásáért egyszerre több tényező felelős. Az egyik ilyen az ésszerűtlen termékválasztás, amikor a nyomtatók beszerzése tervezés helyett egy-egy felmerülő igény alapján történik. Az így kialakult, jellemzően vegyes eszközpark sok esetben megnövekedett energiafogyasztást és az eltérő üzemeltetési költségekből adódó nagyobb kiadásokat jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kína elismerte volna a hackerkommandóit?

ked márc 24 , 2015
Egy hivatalosnak számító kiadványban Kína beismerte, hogy hadserege és hírszerzése különlegesen képzett egységekkel rendelkezik az interneten és számítógépeken folytatott kiberháborúra – mondta a The Daily Beast című amerikai online magazinnak Joe McReynolds, a kínai katonai képességek egyik kutatója. Ez az első alkalom, hogy Peking erre hivatalosan is utalást tesz, jóllehet […]

Friss, ropogós