Az Aquis Kft. az ománi rendőrségnek szállít

TakacsImreÜgyfélirányító berendezést szállított az Aquis IT Services Kft. (volt Minor) az ománi királyi rendőrségnek – közölte Takács Imre, az ügyfélirányítási rendszereket fejlesztő és gyártó cég ügyvezető igazgatója az MTI-vel. A társaság 36 ügyfélirányító berendezést szállított közel 34 millió forint értékben. Az ügyvezető igazgató kiemelte: az ománi rendőrség ügyfélszolgálatain több mint 400 ügyintéző által használt rendszer minden részét, a berendezéseket és az informatikai hátteret is a magyar vállalat szállította.

Az ügyvezető beszámolt arról, hogy az Aquisnak Jordániában, Szaúd-Arábiában, Izraelben és Palesztinában is voltak projektjei. Számos banknál használnak már a cég által gyártott ügyfélirányító berendezéseket, több tender folyamatban van a térségben. Az ügyvezető elmondása szerint az Aquis húsz éve gyárt ügyfélirányító rendszereket, ezen kívül automatákkal, szoftverfejlesztéssel és üzemeltetéssel foglalkozik.

Az Aquis 2014-es árbevétele 35 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A vállalat 2013-ban 32 millió forint adózott eredményt ért el a nyilvánosan hozzáférhető cégadatok szerint. Takács Imre a jövőbeli tervekről szólva megjegyezte: az idén húsz százalékra szeretnék növelni az export-értékesítésből származó árbevétel arányát a tavalyi tíz százalékról. A cégnek csaknem ötven alkalmazottja van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.