Az Aquis Kft. az ománi rendőrségnek szállít

TakacsImreÜgyfélirányító berendezést szállított az Aquis IT Services Kft. (volt Minor) az ománi királyi rendőrségnek – közölte Takács Imre, az ügyfélirányítási rendszereket fejlesztő és gyártó cég ügyvezető igazgatója az MTI-vel. A társaság 36 ügyfélirányító berendezést szállított közel 34 millió forint értékben. Az ügyvezető igazgató kiemelte: az ománi rendőrség ügyfélszolgálatain több mint 400 ügyintéző által használt rendszer minden részét, a berendezéseket és az informatikai hátteret is a magyar vállalat szállította.

Az ügyvezető beszámolt arról, hogy az Aquisnak Jordániában, Szaúd-Arábiában, Izraelben és Palesztinában is voltak projektjei. Számos banknál használnak már a cég által gyártott ügyfélirányító berendezéseket, több tender folyamatban van a térségben. Az ügyvezető elmondása szerint az Aquis húsz éve gyárt ügyfélirányító rendszereket, ezen kívül automatákkal, szoftverfejlesztéssel és üzemeltetéssel foglalkozik.

Az Aquis 2014-es árbevétele 35 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A vállalat 2013-ban 32 millió forint adózott eredményt ért el a nyilvánosan hozzáférhető cégadatok szerint. Takács Imre a jövőbeli tervekről szólva megjegyezte: az idén húsz százalékra szeretnék növelni az export-értékesítésből származó árbevétel arányát a tavalyi tíz százalékról. A cégnek csaknem ötven alkalmazottja van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Faék 1.0: új modellel egyszerűsít a Cisco

szo febr 7 , 2015
A Cisco bejelentette a Fast IT koncepciójának új materializációjaát, a Meraki felhő-menedzselt szolgáltatásának kiterjesztését, illetve a Cisco ONE Software megoldást. A koncepció célja az informatikához kapcsolódó tevékenységek egyszerűsítése. „A Fast IT megközelítés jelentősen felgyorsítja az automatizációt. A Cisco Meraki kiterjesztésével és a Cisco ONE bevezetésével szoftver alapú megoldásokat és különféle […]
felhő

Friss, ropogós