Az Alienware gamer-ready laptopokkal ujít

Az Alienware együttműködik az NVIDIA-val és az AMD-vel, hogy még gyorsabb és nagyobb teljesítményű megoldásokat kínáljon a játékosoknak, ennek eredményeit az év elején mutatta be.

A legvékonyabb Alienware laptopok, az új Alienware m15 és az m17 R4 igazi versenyelőnyt biztosítanak gyorsaságukkal és nagyobb teljesítményükkel. A modellek maratoni játékmenetek során is kiválóan teljesítenek, ez köszönhető a 12 fázisú feszültségszabályozásra képes újgenerációs NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyáknak, az akár 4 TB-os tárhelynek és a nagyobb, akár 2933 MHz-es memóriának. Ezekkel a vékony és nagy teljesítményű laptopokkal a játékosok út közben is magabiztosan dolgozhatnak és játszhatnak, hiszen minden konfigurációban garantált a hűtés a párarekeszes technológiának köszönhetően. Ez az R4-es generációba épített Alienware Cryo-Tech hűtéstechnológia előnye. Az Alienware m17 R4 a lehető legmagasabb képkockasebességre is képes. A választható 360 Hz-es FHD kijelző nagyobb frissítési gyakoriságot és zökkenőmentes játékmenetet tesz lehetővé, így tökéletes az olyan AAA kategóriás játékokhoz, mint a Valorant vagy a Cyberpunk 2077. A modern technológiák alkalmazásának köszönhetően az új Alienware m17 R4 a 2021-es CES Innovation Award nyertesei közé tartozik (Gaming kategóriájában). Az m15-ös és az m17-es laptop Lunar Light (Holdfény) és Dark Side of the Moon (A Hold sötét oldala) színekben érhető el, új, matt előlappal. Ha pedig a játékos televízión vagy más, nagy kijelzőn (például a hatalmas Alienware 55 OLED-monitoron) szeretne játszani, még gördülékenyebb megjelenésre számíthat a 4K felbontást 120 Hz-es képfrissítéssel biztosító, újonnan továbbfejlesztett HDMI 2.1-csatlakozásnak köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Határozatlan ideig letiltotta Trump fiókját a YouTube

szo jan 30 , 2021
Határozatlan időre meghosszabbította Donald Trump felhasználói fiókjának tiltását a YouTube videómegosztó internetes portál. A volt elnök fiókját először január 13-án függesztette fel a Google tulajdonában lévő vállalat, majd a múlt héten először, szerdán pedig újra bejelentették a tiltás meghosszabbítását. Trump letiltott YouTube-csatornájának csaknem 2,8 millió feliratkozója van. Az erőszakkal kapcsolatos […]
Facebook