Asztali gépeket aláz a Predator 17 X notebook

laptopAz Acer új Predator 17 X elhozza a túlhajtás és asztali gépeknél megszokott teljesítményt a mobilizált játékhoz is. A notebook 6. generációs Intel Core i7-6820HK processzorral, NVIDIA GeForce GTX 980 grafikával, valamint háromventilátoros hűtéssel rendelkezik. Azok, akik a túlhajtást részesítik előnyben, szintén megtalálják számításaikat, hiszen akár 4 GHz-ig is feltornázható az órajel, a GPU pedig lehet akár 1310 MHz-ra húzva, nem beszélve a 3,7 GHz-s VRAM-ról.

Ahhoz, hogy meglegyen a tökéletes játékélmény, a 17,3 colos G-SYNC panel nyújt hathatós segítséget. Létezik a notebookból FHD, valamint UHD IPS kijelzős változat is, NVIDIA G-SYNC technológiával mindkettőhöz. Mindez még izmosabb, ha megspékelik masszív DDR4-2133 memóriával és NVMe PCIe SSD-vel. A Killer DoubleShot Pro Ethernet-technológia és a wifi kapcsolat együtt dolgoznak, tehát a gamerek párhuzamosan tudnak online játszani, illetve a streamet megosztani. A notebookot USB 3.1 portokkal is ellátták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Laurel: csúnya visszaesés 2015-ben, de itt az eBlokk

pén máj 6 , 2016
Elektronikus blokkokat vezet be Magyarországon a Laurel cégcsoport – közölte a társaság. A közlemény szerint a vásárlások bizonylatait egy elektronikus számlakezelő fiókban tárolják. A rendszerbe regisztrált vásárló a boltban kéri, hogy a fizetését igazoló blokkot töltsék fel az elektronikus tárhelyre, ahonnan továbbítják személyes fiókjába, onnan pedig bármikor előkeresheti, ellenőrizheti. Ehhez […]