Vizes VB: a Magyar Telekom bővít

A látogatók magas száma, és a növekvő hang- és adatforgalom miatt mobilhálózati oldalon külön fejlesztéseket igényelt, hogy a Magyar Telekom a megszokott beszéd-, valamint adat le- és feltöltési minőséget tudja biztosítani az ügyfelek számára a vizes VB idején is.

A Magyar Telekom bővítette a VB helyszínek környezetét, illetve a közlekedési csomópontokat ellátó állandó állomásainak kapacitását, ennek kapcsán a 375 Mbps elméleti letöltési sebességet lehetővé tevő állomásainak száma közel ötvenre nőtt. Maradandó fejlesztésként ellátta azokat a létesítményeket, melyek kiemelt szerepet kapnak a VB alatt, de eddig nem rendelkeztek dedikált mobil rendszerrel vagy teljesen új épületek: például nagykapacitású beltéri rendszert épített a vizes VB-re megépült Duna Úszó Arénába, a Szőnyi úti uszodába és a balatonfűzfői uszodába, valamint kapacitást bővített a Hajós Alfréd uszodában, a Tüske uszodakomplexumban és a Papp László Sportarénában is. Emellett ideiglenes állomásokat épített azokon a helyszíneken (mind Budapesten, mind Balatonfüreden), ahol várhatóan a legnagyobb lesz az ott tartózkodó ügyfelek száma, például Balatonfüreden a nyílt vízi úszás lelátói környékén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyomoznak a hatóságok a leállított telekommunikációs reform ügyében

pén júl 21 , 2017
Az izraeli állami főellenőr különjelentésben hívta fel a figyelmet a lelassított kommunikációs reformra, a monopóliumokkal rendelkező Bezeq nevű telekommunikációs nagyvállalatnak adott gyanús állami kedvezményekre, miután a vállalat vezetőinek szabálytalanságait már hetek óta vizsgálják az izraeli hatóságok – jelentette a ynet. Joszéf Sapira állami főellenőr nyilvánosságra hozott jelentésében elsősorban a kommunikációügyi […]

Friss, ropogós