Aszimmetrikus mobil a Huawei-től

Huawei Mate X2Összehajtható kialakításával a Mate X2 egyedülálló élményt nyújt az internetes böngészéstől az irodai teendőkön át a médiafogyasztásig, az online vásárlásig vagy az otthoni játékig. Összehajtva a Mate X2 külső kijelzőjének 21:9 képaránya kompatibilis a legtöbb alkalmazással. Kihajtva olyan intelligens eszközzé alakul át, amelynek kijelző-készülék aránya 8:7,1, amely magával ragadó vizuális élményt nyújt akár függőlegesen, vagy vízszintesen tartva. A duplaképernyős kialakítású Mate X2 belső kijelzője 8” átmérőjű, ami az egyik legnagyobb a maga kategóriájában. A kijelzők közötti váltás zökkenőmentes a belső és a külső, 6,45 hüvelykes, szupernagy felbontású, 90 HZ-es OLED kijelzők között. A tükröződés minimalizálása érdekében a Mate X2 mágneses nanooptikai réteget kapott.A hézagmentes összehajthatóság egy bonyolult, többdimenziós nyitómechanikát rejt, amelyet a Huawei öt éven át tökéletesített. Többdimenziós zárómechanizmusa egy vízcseppszerű üreget hoz létre a kijelzők között, amikor a készüléket összehajtják. A szinte észrevehetetlen rés minimalizálja a külső képernyő gyűrődését hajtogatás közben. A készülék oldalán lévő rejtett nyílások megakadályozzák a por és szennyeződés bejutását és a képernyő károsodását.

A Mate X2 egy valódi mozi a zsebben. Kéthangszórós sztereó hangrendszere ultra vékony, nagy amplitúdójú szénszálas hangszórói támogatják a Huawei Histen hangeffektusait, hogy a mély és magas hangok még tisztábban szóljanak. A Kirin 9000 jelenleg a legintegráltabb és legsokoldalúbb, az eddigi legtöbb tranzisztort használó 5G chipkészlete kiváló teljesítményt, energiahatékonyságot és nagy sebességű csatlakozást biztosít a Mate X2-nek — legalábbis a gyártó közleménye szerint. A készülék intelligens antennarendszere dinamikusan választja ki a legjobbat jelerősség és használat függvényében. Akár összehajtva, akár kinyitva, függőlegesen vagy vízszintesen tartva, a rendszer erős jelet biztosít az optimális felhasználói élmény érdekében. A készülék hatalmas, 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és támogatja az 55 W-os Huawei SuperCharge-ot, amely jelenleg a leggyorsabb, az összehajtható eszközökön elérhető töltési megoldás. A Mate X2 Fehér, Fekete, Crystal Blue és Crystal Pink színekben lesz elérhető, egyelőre csak Kínában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Indulj újra: a Bosch a Microsofttal együtt fejleszt szoftverplatformot

vas febr 28 , 2021
A Bosch és a Microsoft közösen fejlesztenek szoftverplatformot az autók és a felhő közötti zökkenőmentes kapcsolat létrehozására. Az együttműködés célja, hogy egyszerűsítsék, valamint felgyorsítsák a járműszoftverek fejlesztését, bevezetését az autó teljes életciklusa alatt – az autóipar minőségi követelményeinek megfelelően. Az új platform, amely a Microsoft felhőjére, az Azure-ra épül és […]
Bosch - Microsoft együttműködés

És még ez is...