Deutsch: nincs alternatívája a digitális oktatásnak

1

Sehol, így Magyarországon sincs alternatívája a digitális oktatásnak – jelentette ki a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos pénteken Budapesten.

Mint Deutsch Tamás elmondta, a digitális oktatási stratégiát dolgoztak, amelynek megvalósítása már elindult – mutatott rá. Hozzátete: ez a teljes magyar oktatási rendszer digitális átalakításának programja. A magyar köznevelési és szakképzési rendszernek minden diák számára lehetőséget kell biztosítania, hogy elsajátítsa a jövő technológiáját, minden diáknak legalább átlagos szinten el kell sajátítania a digitális készségeket – mondta. A fontos célok között említette a modern digitális infrastruktúra, a szélessávú internet és a wifi eljuttatását az oktatási intézményekbe, a pedagógusok képzését, a diákok saját eszközeinek bevonását a tanulási folyamatba, valamint a digitális tartalomkínálat bővítését, vonzóbbá tételét az oktatási intézményekben.

One thought on “Deutsch: nincs alternatívája a digitális oktatásnak

  1. Hungarian digitális oktatás; 1=van jó oktatás, 0= nincs. Most tripla 0 állapot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Klik: a vitatott szoftverek átalakítás alatt állnak

vas jún 4 , 2017
Az egyik ellenzéki párt által vitatott szoftverek az intézményfenntartó működésének változása miatt átalakítás alatt állnak, létező és működőképes számítógépes programokról van szó – reagált Solti Péter, a Klebelsberg Központ (Klik) vezetője az ellenzéki párt társelnökének előző napi állításaira. Hadházy Ákos sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy pártja feljelentést tesz a Klik 900 millió […]
Szoftver, prompt