Aranyoskám, hamarosan itt az Honor 7

Honor-7Hamarosan a magyar piacon is elérhetővé válik az 5,2 hüvelykes Honor 7 okostelefon prémium verziója. Az aranyszínű készüléket 32 GB RAM teszi még hatékonyabbá, gyorstöltési funkciójával pedig 30 perc alatt akár 24 órás használatra feltölthető a 3100 mAh kapacitású akkumulátor. A Honor 7 Premium Gold fémváza az aranyozás fölé kerámia bevonatot kapott, mely összetéveszthetetlen, felső kategóriás megjelenést biztosít a készüléknek. Az 5,2 hüvelykes vázon ergonomikus rendben helyezkednek el a gombok és az ujjlenyomat-olvasó szenzor, így egy kézzel is egyszerű kezelni a telefont.

A készülék belsejében nyolcmagos HiSilicon Kirin 935 processzor és 3 GB memória található. A többi Honor 7 modellhez hasonlóan a prémium verzió kameraszoftvere is bővelkedik a különböző fotózási módokban és szűrőkben. A fő kamera felbontása húsz megapixel, fényereje pedig f2.0-ás, így rossz fényviszonyok között is éles és élénk képeket képes rögzíteni. Az előlapon a 8 megapixeles szenzorral és f2.4 fényerejű lencsével szerelt kamerát beépített led világítás egészíti ki. A Honor 7 aranyszínű prémium verziója a magyar piacon az Edigital és a SpeedShop internetes áruházaiban lesz elérhető.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

138 528 forintos tendert nyert a Nexon?

pén febr 12 , 2016
Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban a Nexon Kft. “nyerte” a Médiaszolgáltatás – támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tenderét. A vállalkozási szerződés tárgya az MTVA meglévő NEXON humánerőforrás gazdálkodási rendszerének támogatása valamint a rendszerhez kapcsolódó eseti fejlesztési feladatok ellátása. A szerződés időtartama alatt az MTVA nettó kilencmillió forint keretösszegig jogosult eseti megrendelés keretében […]
Forint