Sose találja ki, mennyit költ a felhőre a Cisco

cloudA Cisco bejelentette, hogy már harminc vállalat, köztük a Deutsche Telekom és a BT is csatlakozott a Cisco Intercloud felhőhálózatához. A Cisco így ötven különböző országból további 250 adatközponttal bővíti globális felhőplatformját. A Cisco a következő időszakban több mint egymilliárd dollár értékű beruházással támogatja a felhőalapú technológiákat és szolgáltatásokat — áll a társaság közleményében.

A Cisco elérhetővé tette Intercloud Fabric technológiáját is, illetve bejelentette hibrid felhőcsomagjait is. A Cisco Intercloud Fabric egy szoftver-alapú megoldás a hibrid felhő infrastruktúrákhoz, amely lehetővé teszi a hibrid felhők munkaterhelésének mozgatását a nyilvános felhőszolgáltatók, a privát felhők és a Cisco Cloud szolgáltatás között. A Cisco hibrid felhőcsomagjai a privát felhőmegoldásokat még nem használó ügyfelek számára is teljes hibrid felhőmegoldásokat és a globális felhőalapú szolgáltatásokban rejlő teljesítmény kihasználását biztosítja. Azoknak az ügyfeleknek, akik már használnak privát felhőmegoldást, a hibrid szolgáltatáscsomagok lehetőséget adnak a Cisco felhőalapú szolgáltatásaihoz való csatlakozásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Xerox szoftverei még mobilabbak

sze okt 8 , 2014
A Xerox továbbfejlesztette a Secure Access Unified ID System, a Mobile Print Solutions és az App Studio alkalmazásait, amelyekkel a szervezetek mobilan értékesíthetnek, kínálhatnak szolgáltatásokat és szervezhetik üzleti folyamataikat. A Xerox Secure Access nyomtatás kezelő megoldás 5.0-ás verziója a Xerox Secure Access Unified ID System kényelmesebb hálózati azonosítást kínál: a […]
program

Friss, ropogós