Kimittyub: Bánki Beni a legnagyobb sztár


Bánki Beni, a 15 éves pécsi slammer nyerte meg a Ki Mit Tube idei versenyét. Magyarország egyetlen, s így persze a legnagyobb online videó-versenyének győztese két hónap alatt szerzett országos ismertségére építve a jövőben nem csak a saját korosztályát, de az idősebb generációkat is meg kívánja szólítani slamjeivel és verseivel. A nézői összetételében egyedülálló Ki Mit Tube – a feliratkozók 85 százaléka a 13 és 34 év közti korosztályból került ki – a több mint 1200 videót 11,5 milliószor tekintették meg a verseny követői, és közel 180 ezer szavazatot adtak le rájuk.

A Ki Mit Tube győzteseként az új sztár a következő nyereményekben részesül: egymillió forint értékű médiatámogatás, egyéves egyedi mobilinternet előfizetés, illetve egy hordozható wifi hotspot. Továbbá a slammer utazhat a Google New York-i Space Studio-jába és egy promóciós videó elkészítése. Mindezeken túl egy SEAT Ibiza személygépkocsi használati jogát, és egy Android 3D Smart LED TV és egy HDR-PJ410 videokamerát nyert az ifjú titán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Öt tipp, amivel megvédheted a privát képeid: használj vezetéknélküli kulcsot

csü szept 24 , 2015
A Kaspersky Lab öt egyszerű, mindenki által elérhető módszert mutatott be, amellyel biztonságosabbá teheted telefonodat és kizárhatod a kéretlen kíváncsiskodókat. 4. Korlátlan kapcsolódás A hagyományos hardveres kulcsok magas szintű biztonságot nyújtanak, de nem túl kényelmes a használatuk. Sokkal kényelmesebb lenne egy vezeték nélküli kulcsot használni, amely Bluetooth-tal vagy NFC-vel működik […]

És még ez is...