A Villányi útra költözik a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás

Az FSF.hu Alapítvány 2017. március 25-én rendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, amelynek új helyszíne a Villányi úti Konferenciaközpont lesz.

A konferencián több értékes ajándék is gazdára talál majd. Érdemes időben érkezni, hiszen a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik: két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A konferencia végén pedig szokásos módon kisorsolnak jópár konferencia pólót, valamint egy hivatalos Raspberry Pi 3 kezdőcsomagot (Raspberry Pi 3 Model B, 8GB NOOBS SD card, Raspberry PI Ház málna/fehér színben, 5.1V 2.5A multi-region tápegység, 1m HDMI kábel, USB optikai egér és billentyűzet, továbbá egy példány az Adventures in Raspberry Pi Foundation Edition könyvből).

Persze nem csak az ajándékeső miatt érdemes ellátogatni a konferenciára, hiszen az egész napos programot kínáló rendezvényen három szekcióban hallgathattok érdekes szakmai előadásokat. Az előadásokkal párhuzamosan pedig az egyetem aulájában szabad szoftveres civil szervezetek és a konferenciát támogató cégek kiállítói asztalainál tovább folytatódhat a beszélgetés és a tapasztalatcsere. A rendezvény ingyenes, de egy rövid regisztráció szükséges a rendezvény honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Neten próbálta eladni a hamis termékeket, akár öt évet is kaphat

sze febr 1 , 2017
Egy közösségi portált használta termékeinek hirdetésére egy jászberényi nő, akinek lakásán több mint négymillió forint értékű árut foglaltak le a szolnoki pénzügyi nyomozók – olvasható a Jászhír honlapján. A nő Szerbiából szerzett be hamis termékeket amit egy zárt csoportban kínált eladásra. A termékek között voltak hamis parfümök, táskák, napszemüvegek, órák, […]
bilincs

Friss, ropogós