A Telenor rácuppant a Pokemon-őrületre

pokemon-goA Telenor szeretné még teljesebbé tenni az egyik legnépszerűbb virtuális játék, a Pokemon GO rajongóinak élményét. A zsebszörny-vadászok a szombathelyi Telenor üzletbe betérve az átlagosnál nagyobb eséllyel foghatnak el szörnyeket, hiszen az üzletben a speciális “virtuális illatnak” köszönhetően több a digitális lény, mint máshol, és azok az okostelefonjukkal rájuk vadászó játékosok számára könnyű prédát jelentenek.

Budapesten három Telenor kirendeltségen: a Mammutban, az Aréna Plázában és az Árkádban lévő Telenor üzletek várják a játékőrülteket, hogy próbára tegyék szerencséjüket. A már legalább hármas szintet elért játékosok virtuális szerencsekerék segítségével tehetnek szert a három garantált nyereménytípus valamelyikére, amelyek között Pokemon-figurák és a tartós szörnyvadászatot segítő tartalék akkumulátorra érvényes vásárlási kedvezménnyel is várják gazdájukat a Telenornál.

A -szerk- ajánlata: a Pokemon Go marketing alapjai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megkezdődött az előregisztráció a Samsung Galaxy Note7-re

pén aug 5 , 2016
A két legutóbbi csúcsmodell, a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge után hamarosan Magyarországon is a boltokba kerül a Galaxy Note7 is. Bár az új mobil ára még nem ismert, az érdeklődők a Telenor honlapján már most feliratkozhatnak – vásárlási kötelezettség nélkül – egy elővételi listára. A Galaxy Note7 hivatalos […]