Rackhost — Deninet üzlet

RackhostA magyar tulajdonú Rackhost Zrt. felvásárolta a Deninet Kft. hoszting és adatközpont szolgáltatási üzletágát.

A 2023. november 8-án a Rackhost felvásárolta a Deninet hoszting és adatközpont szolgáltatási üzletágát. A Rackhost ezzel bővítette a portfólióját és lehetővé teszi a cég számára, hogy még szélesebb körű és korszerűbb szolgáltatásokat nyújtson a több mint ötvenezer ügyfelének. „Ez az akvizíció nem csupán egy üzleti lépés számunkra, hanem igazolja azt is, hogy versenyképesek vagyunk egy olyan piacon, ahol a külföldi szereplők egyre dominánsabbak. Büszkék vagyunk arra, hogy a Deninet birtokában lévő tudást és eszközöket egyaránt magyar tulajdonban tarthatjuk” — nyilatkozta Csapó Gergely, a Rackhost alapítója és vezérigazgatója.

A Deninet tulajdonosa, Virág Zoltán hoszting és data center igazgatóként és a Rackhost részvényeseként továbbra is aktív szerepet tölt be a cég életében. A Rackhost mostantól 620 Gbit/s-os megnövelt hálózati kapacitással rendelkezik. Ügyfeleit ezentúl az ország két különböző helyszínén, Budapesten és Szegeden, összesen közel négyszáz négyzetméternyi területű, korszerű szerverteremben szolgálja ki. Innen üzemeltetik többek között az ország legnagyobb hírportáljait és webshopjait, kezelnek több mint százezer domain nevet, és több száz domain kiterjesztést kínálnak. Az akvizíciót követően a vállalat éves árbevétele várhatóan meghaladja majd az egymilliárd forintot.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

NAV-ra hivatkozó gonosz e-mail terjed

vas nov 19 , 2023
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nevével visszaélő, káros csatolmányt tartalmazó e-mailek terjednek. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete a közleményében azt írta, hogy a káros levél megtévesztően hasonlít egy valódi ügyfélkapus értesítési üzenetre, és a levél feladója is valódinak tűnik ([email protected]), a levél fejlécadataiból azonban kiderül, hogy valójában nem […]
Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

És még ez is...