A MOLARIS szoftvere számítja majd a szemétdíjat

MOLARIS-eredmenyekA MOLARIS Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. nyerte a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt., szolgáltatási díj számítás elvégzéséhez szükséges szoftveres fejlesztésre kiírt tenderét. Mint a július 15-én aláírt szerződésből kiderül a vállalkozónak alig egy hónap áll rendelkezésére, hogy elkészüljön díjszámító szoftverrel (igaz ekkora már a teljes díj hatvan százalékát ki is számlázhatja), ám a javításokra, finomításokra már bőségesen elegendő idő, fél év áll a rendelkezésére. A beszerzés végleges összértéke nettó 17,5 millió forint. A tenderre meghívták még a Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Zrt.-t.

A szerződésből az a sokakat érdeklő módszer is kiderül, hogy hogyan számítják ki az egyes közszolgáltatási területeken a szemétszállítás díját.

szemetszallitasi-dij-szamitasa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IDC: a multifunkciós készülékek gyökeresen átalakítják a munkafolyamatokat

csü aug 11 , 2016
Az IDC friss, ropogós tanulmánya szerint a legújabb multifunkciós készülékek mára jóval többek a papíralapú munkafolyamatokat kiszolgáló nyomtatóknál, és teljes körű, testre szabható dokumentumkezelési megoldásként működnek. Az MFP-k ezáltal hozzájárulnak a munkafolyamatok hatékonyságának növeléséhezés, ami az európai kis- és középvállalatok (kkv) 67 százaléka számára kiemelkedő üzleti prioritás. A tanulmány szerint […]
Samsung