Új Invilág: képes vagy egy számot megjegyezni?

1288Az Invitel május 2-án vezeti be megújult Invilág szolgáltatáscsomagjait. A televízió-, internet- és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagok különféle kombinációkban lesznek elérhetők és a legtöbbjükhöz 90 napig díjmentesen kipróbálható tematikus tévé minicsomag is választható. A bevezető akcióban most, bármely csomagra is essen a választás, az új lakossági ügyfelek a három szolgáltatást négy hónapon keresztül mindössze bruttó 1 288 forintos havidíjért vehetik igénybe, 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötéssel. „A szolgáltatás aktiválásától számított négy hónapig 1288 forintos havi díjért kínáljuk bármely Invilág csomagunkat. Gondoltunk továbbá arra is, hogy ügyfeleinknek csak egy számot kelljen megjegyezni: az 1288 nemcsak az akciós díj mértéke, hanem Infóvonalunk hívószáma is, ahol akár azonnal meg is rendelhető a választott csomag” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Az Invitel internetszolgáltatásait is megújította. Szolgáltatási területének nagy részén bevezetett egy 90 Mbit/s kínált letöltési sebességű csomagot is, valamint a többi megújult Invilág csomag internetsebességét is felfelé módosította a korábbi portfolióhoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

KEF keretszerződés: SAP-t a közszférának

sze ápr 30 , 2014
A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) keretmegállapodást írt alá öt vállalattal arról, hogy a közszféra intézményei az SAP integrált vállalatirányítási szoftverhez kapcsolódó szolgáltatásokat vehetnek igénybe tőlük. A keretmegállapodásos közbeszerzési eljárás eredményeképpen létrejött szerződés arra ad lehetőségét, hogy a központi közbeszerzés rendszerében részt vevő intézmények egyszerűsített eljárás mellett SAP-lincenszeket és olyan […]
Szoftver, prompt