A közép-felsőkategória a nyerő, avagy így vásárolunk tévét V.

televízióAz Euronics összegyűjtötte a magyar vásárlók legjellemzőbb kérdéseit és választási szempontjait. Sorozatunk végére kiderül, hogy érdemes-e drága tévét vásárolni.

Stummer Attila, az Euronics hálózatfejlesztési és oktatási vezetője szerint a legjobb választás egy közép-felsőkategóriás készülék vásárlása. Ugyanis egy olcsóbb készülék esetén jóval kevesebb tudást kapunk, illetve előfordulhat, hogy egy kifutó, elavult technológiát vásárolunk meg. A közép-felsőkategóriás készülékek esetében a legújabb technológiát kapjuk, illetve olyan szoftvereket, amelyek még évekig kapnak frissítéseket. Ha elsőre túl drágának érezzük a készüléket, az áruházakban ma már kedvezményes, hosszú távon kifizetődő részletvásárlási lehetőségeket is találunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A 4iG történetének legerősebb negyedévét zárta

csü jún 10 , 2021
Pályacsúcsot döntött a 4iG az év első negyedévében. Várhatóan így lesz ez egészen 2022 második negyedévéig… Az idei első negyedév a 4iG történetében a legerősebb volt, az informatikai vállalat árbevétele 15,27 milliárd forintot tett ki, ami 77 százalékkal mehaladta a tavalyi év azonos időszakáét – tette közzé a társaság. Az […]
4IG

Friss, ropogós