A G Data befoltozza az alkalmazások sérülékenységeit is

virusxMagyar nyelven is bemutatta új lakossági antivírus programjait a G Data. A szoftverek megerősített védelmet nyújtanak böngészés és internetes bankolás közben, valamint megakadályozzák a jelszavak és hitelkártya adatok kifürkészését. A G Data új modulja a külső alkalmazások sérülékenységeit felügyeli, és teszi azokat kihasználhatatlanná a bűnözők számára. Az úgynevezett exploit védelem pedig minden új lakossági windowsos G Data termék integrált részét képezi. Emellett a valós idejű, proaktív billentyűzetfigyelés elleni védelem azt akadályozza meg, hogy a bűnözők rögzítsék a begépelt jelszavakat és hitelkártya adatokat.

Az új technológia a vírusleírásoktól (szignatúráktól) függetlenül működik, és valós időben akadályozza meg a billentyűzet leütéseinek rögzítését. A G Data otthoni termékeinek zászlóshajójába, a G Data TotalProtection szoftverbe ezen túlmenően felhő alapú mentési technológia is került, melynek segítségével a helyi külső meghajtók mellett akár a Dropboxba, vagy más hasonló szolgáltatóhoz is menthetjük fontosabb mappáink tartalmát. Az ütemezhető mentések titkosíthatók, valamint jelszóval védhetőek a nagyobb biztonság érdekében. A G Data szoftverek alapvető tulajdonságai ugyanakkor nem változtak, a német vírusirtóban továbbra is megtalálható az egymással optimalizáltan együttműködő két független szignatúramotor és a CloseGap technológia, valamint a heurisztikus és a felhő alapú védelem is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SAP Hungary: nagyon kinőtték a HQ-t

pén okt 17 , 2014
Átadták az SAP új irodaépületét a budapesti Graphisoft parkban. A 120 embernek helyet adó új irodára az üzleti szoftvercég bővülése miatt volt szükség. A vállalatnál továbbra is zajlik létszámbővülés, hamarosan egy új szolgáltatási központot építenek fel Budapesten. A szoftverfejlesztők számára itt kialakított „Apphaus” környezet szokatlannak számít a hazai piacon. Lényege, […]

Friss, ropogós