Öt irodai termék, amit érdemes még idén beszerezni I.

Itt az év vége, és a legtöbben csak pár nappal az ünnepek előtt kapnak észbe, hogy az éves költségkeret megmaradt részét még el kellene költenünk. Ilyenkor érdemes valóban hasznos termékeket vásárolni. A Leitz összegyűjtött öt irodai terméket, amit érdemes még idén beszereznünk, hogy a munkahelyen is gördülékenyen induljon az új esztendő.

1. Mobiltöltő – hogy mindig tele legyél energiával
Ma már egyre többen dolgoznak irodán kívül, az utazások során történő energiafeltöltés viszont sokak számára állandó problémát jelent. Ha szeretnéd megkímélni magad attól a bosszúságtól, ami útközben vagy akár egy üzleti tárgyalás során érhet, amikor lemerül a tableted vagy a mobiltelefonod, akkor jó választás lehet egy nagyteljesítményű hordozható töltő vagy powerbank. Ezek többsége képes egy telefont vagy tabletet – akár együtt – többször is újratölteni, de már léteznek olyan bankkártya méretű eszközök, amelyek akár a zsebedben vagy a pénztárcádban is elférnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kifogásolhatónak tartja a Facebook adatgyűjtési gyakorlatát a német versenyhivatal

vas dec 24 , 2017
A német szövetségi versenyhivatal (Bundeskartellamt) monopolhelyzettel és a felhasználói adatokkal való visszaéléssel vádolta meg a Facebook közösségi portált vizsgálatának előzetes összegzésében. A hivatal jelentése leszögezi, hogy a Facebook monopolhelyzetet élvez a közösségi hálózatok között Németországban. A vizsgálat erősen kifogásolhatónak találta, hogy a Facebook szolgáltatásainak igénybevételét „mindent vagy semmit alapon” harmadik […]

És még ez is...