A Durexen nem fog múlni…


A Durex egy okostelefonos alkalmazás bemutatásával zárta a Durex Connect kampányt, amely azt teszi lehetővé, amit a kampány elnevezése is sugall: a Durex segítségével történő összekapcsolódást. Miután három héttel ezelőtt a Durex előkészítette a terepet egy – az emberek szexuális életét felpezsdíteni képes – technológiai áttörés bejelentésének ígéretével, egy negyvenmilliós nézettségű videóban mutatta be technológiafüggő párok reakcióját a hírre, hogy az áhított hálószobai csodához az egyszerű kikapcsoló gomb megnyomása vezet.

Az Androidos (és hamarosan az iOS-es) telefonokra ingyenesen letölthető ’Durex Connect’ alkalmazás felhasználóbarát módon szinkronizálja a párok mobiltelefonjait, hogy egyikük se tudjon visszakozni egy elkötelezett, technológiamentes együttlétből. Az alkalmazás akár előre megbeszélt időpontokban, akár spontán megegyezés szerint megváltoztatja a telefon képernyőjét és konkrétan „sleep” üzemmódba kapcsolva a készüléket kiiktatja az összes figyelemelvonó tényezőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Extra garanciával érkezik az LG G Flex2

sze márc 25 , 2015
Magyarországra is megérkezett az LG hajlított kijelzős okostelefonjának második generációs verziója, az LG G Flex2. A készülék először a Telenor kínálatában érhető el, egyedi extra garanciális ajánlattal. Az LG G Flex az első okostelefon család, amelynek tagjai hosszában ívelt kijelzővel jelentek meg. A nagyméretű, 5,5 collos kijelző a különleges formának […]