Terjeszkedik a Qualysoft

Qualysoft-Simon-AttilaA Qualysoft Informatikai Zrt. mind belföldön, mind külföldön felvásárlásokkal és új irodák nyitásával kíván terjeszkedni. A vállalatra, amely megkezdte a középtávra tervezett, tőzsdére lépésre való felkészülést, nemsokára Szingapúrban is képviselni fogja a magyar informatikai iparágat — hangzott el a társaság sajtótájékoztatóján.

„Az elmúlt évek gazdasági válsága ellenére a Qualysoft megalapítása óta az informatikai piac dinamikusan fejlődő szereplője. Növekedésünket extenzív és intenzív módon egyaránt serkenteni kívánjuk – egyrészt több potenciális felvásárlási célponttal is tárgyalunk, másrészt pedig jelentős erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy világszínvonalú termékeinket a világgazdaság olyan gyorsan fejlődő régióival is megismertessük, mint a délkelet-ázsiai térség” — mondta Simon Attila, a Qualysoft Magyarország vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A SureColor sorozattal erősít az Epson

csü máj 22 , 2014
Az Epson a FESPA 2014 kiállításon mutatja be SureColor sorozatú tintasugaras nyomtatóit, valamint legújabb, nagy formátumú, vízbázisú tintát használó nyomtatóit. A gyártó szerint a SureColor termékcsalád minden tagjára a kiemelkedő minőség, hatékonyság és rugalmasság, valamint a teljes életciklusra vetített alacsony üzemeltetési költség jellemző. A SureColor S termékcsalád négy-tíz választható színnel […]

Friss, ropogós