21 millió forinttal támogat műszaki fejlesztéseket a médiatanács

Összesen alig valamivel több mint 21 millió forint támogatást ítélt oda a médiatanács tizenhárom közösségi médiaszolgáltatónak a közösségi televíziók, rádiók műszaki fejlesztéseire kiírt idei mecenatúrapályázat utolsó fordulójában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóságának közleményében azt írták, a nyertesek a támogatást stúdió-, hang- és fénytechnikai berendezések, műsorjel-átviteli, valamint a médiaszolgáltatáshoz szükséges informatikai eszközök vásárlására fordíthatják.

A televíziók közül a váci ES Térségi Televízió, a sárvári székhelyű Trió-TV-Dunántúl, a Füzesabonyi Városi Televízió és a sátoraljaújhelyi Zemplén TV, a közösségi rádiók közül Budapestről a Trend FM, a Klasszik Rádió 92.1 és a Magyar Katolikus Rádió, Érdről a Sola Rádió kapott támogatást. A kisközösségi rádiók közül pedig a fővárosi székhelyű Első Pesti Egyetemi Rádió, a székesfehérvári Táska Rádió, a nyíregyházi Mustár Rádió, a Rádió Szentendre és a Rádió Szarvas fejlesztheti technikai berendezéseit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Amerikai távközlés: engedélyezték a gigafúziót

sze dec 26 , 2018
Az amerikai illetékes hatóságtól megkapta az engedélyt az egyesüléshez az Egyesült Államok harmadik és negyedik legnagyobb távközlési cége, a T-Mobile és a Sprint. A külföldi beruházásokat felügyelő amerikai bizottság (CFIUS) döntéséről a két cég közös közleményben számolt be. Az ügylethez azért kellett a CFIUS engedélye, mert a T-Mobile 63 százaléka […]
dollár

Friss, ropogós