Harminc ezerrel nőtt a UPC előfizetők száma a harmadik negyedévben

peopleTöbb mint harmincezerrel, mintegy 1,9 millióra nőtt a UPC Magyarország előfizetőinek száma a harmadik negyedévben az előző negyedévhez képest – közölte a cég.

Ezen belül a szélessávú internet előfizetők száma 555 ezer fölé emelkedett, ami az előző év azonos időszakához viszonyítva hét százalékos növekedés, a mobilüzletág előfizetőinek száma pedig meghaladja az 50 ezret. A tájékoztatás szerint az árbevétel is emelkedett, 6,5 százalékkal az előző év ugyanazon időszakához képest. A UPC a harmadik negyedévben több mint 3,9 milliárd forintos beruházással, 32 ezer új háztartás számára tette elérhetővé a szélessávú hálózatot, illetve növelte a hálózat kapacitását a már lefedett körzetekben.

Az árbevétel konkrét összegét nem közölte a társaság. A nyilvánosan elérhető adatok szerint a UPC Magyarország 2015-ben 61,833 milliárd forint értékesítési árbevételt ért el az egy évvel korábbi 58,890 milliárd forint után. A cég adózott eredménye tavaly 12,161 milliárd forint veszteség volt az egy évvel korábbi 8,069 milliárd forint veszteséget követően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.