Magyarországról is távozik a Vodafone vezér

Alexandre-Froment-CurtilÖt év után távozik a Vodafone Magyarország Zrt. vezérigazgatója, Diego Massidda, akinek a pozícióját szeptember elsejétől a mobilszolgáltató jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Alexandre Froment-Curtil tölti be — jelentette be a Vodafone. Massidda, aki 2011 október elseje óta volt a magyar leányvállalat vezérigazgatója, az utóbbi öt évet sikeresnek értékelte. Elmondása szerint a vállalat jelentős fejlődésen ment keresztül, a lakossági és vállalati piacon is számos innovációt honosított meg Magyarországon és újra nyereségessé vált, illetve minden szegmensben jelentősen nőtt a piaci részesedése. Massidda szeptember elsejétől a Vodafone Csoporton belül a partner piacok vezérigazgatójaként Nagy-Britanniában dolgozik majd. Froment-Curtil 2012-ben csatlakozott a Vodafone magyarországi leányvállalatához, majd 2013 áprilisában lett a lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes.

Vodafone-magyarorszagi-eredmenyek

Vélemény
A számok sajnos nem támasztják alá Massidát a nyereségességgel kapcsolatban, ha a két magyarországi Vodafone társaság eredményeit összeadjuk, akkor is csak 2012-ben beszélhetünk pozitív mérlegről -lásd táblázat-, ráadásul a többnyire nyereségesen működő VSSB Zrt.-nek Massida nem volt a vezetője. Egyetlen egy esetben igaz a leköszönő vezér kijelentése, ha a márciusban zárult 2015-2016-os üzleti évet nyereségesen zárták, és valamikor már volt nyereséges a társaság. Ilyenre azonban nem emlékszünk, az idei eredmény viszont még nem nyilvános.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felhőalapú NFC-s fizetés a Cellumnál

szo júl 30 , 2016
A Cellum Global Zrt. a napokban jelentette be, hogy hamarosan új, Host Card Emulation (HCE) technológián alapuló érintésmentes fizetéssel bővíti ki a mobiltárca-megoldását. A HCE egy felhőalapú megoldás segítségével úgy lehet érintésmentes tranzakciókat bonyolítani, hogy semmilyen fizetési adatot nem kell a mobiltelefonon tárolni és nem szükséges SIM-kártyát cserélni. Ez azért is előnyös, […]