Vodafone: majdnem tökéletesen sikerül lefedni Budapestet

1

BudapestAlig tíz hónappal a szükséges frekvencia készlet használatbavételét követően a Vodafone egész Budapestet és az ország legnagyobb városait is lefedte a leggyorsabb mobilinternetes szolgáltatással, a 4G-vel — jelentette be a társaság. A Vodafone 4G megfeszített ütemű hálózatfejlesztésnek köszönhetően immár Budapest 99 százalékán, valamint minden nagyobb városban és a Balaton környezetében is elérhető. Budapest területe egyébként 525,2 km², azaz 5,2 km² terület az, ahol a 4G-s internet nem használható.

A Vodafone országosan 98,4 százalékos kültéri lefedettségű szélessávú mobilinternet hálózatán az ország nagy részén már ma is elérhető a 42Mbps sávszélesség, ami a 4G szolgáltatás aktiválásával egyre többek számára 75 Mbps-re nőtt. A hálózaton a 4G-képes telefonnal, vagy táblagéppel rendelkező felhasználók minden eddiginél stabilabb és gyorsabb online szolgáltatásokat vehetnek igénybe mobiljukon, villámgyorsan tölthetnek fel és le nagyméretű fájlokat, videókat, vagy akár filmeket is — áll a Vodafone közleményében.

One thought on “Vodafone: majdnem tökéletesen sikerül lefedni Budapestet

  1. Először is kellene egy korlátlan internet csomag,hogy egyáltalán le-fel tudjunk tölteni bármit is.
    "nagyméretű fájlokat, videókat, vagy akár filmeket is "
    muhahaha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tovább csökkent a hagyományos telefonvonalak száma

vas szept 13 , 2015
Az NMHH gyorsjelentése szerint júliusban a teljes hangcsatorna-számon belül – a beérkezett adatok alapján – a hagyományos vezetékestelefon-vonalak száma júliusban 1,082 millió (az előző hónapban 1,118 millió), a kábeltelevíziós hálózaton működő hangcsatornák száma 819 ezer (az előző hónapban 814 ezer), míg az ip-alapú hangcsatornák száma 1 103 millióra nőtt az előző […]

Friss, ropogós