Végre kiderült, hogy kik voltak tavaly a legjobbak

bevasarlokosarVégre vége az idegtépő várakozásnak, hála a magasságosnak megvannak az Év Internetes Kereskedője díj 2016 nyertesei. A SzEK.org az eNet és az IVSZ versenyén idén tizedik alkalommal hirdették ki a legjobbnak gondoltakat. A kis- és közepes vállalati kategória nyertese a Lumenet fényforrás-webáruháza. Második helyezett lett a Háda webshop, harmadik pedig az Okosjáték. A nagyvállalati kategóriában a közkedvelt JátékNet bizonyult a legjobbnak, a második díjat a Bónusz Brigád vitte el, míg a dobogó harmadik fokán a Media Markt végzett. A dobogós helyezettek egy kivételével tisztán magyar tulajdonú vállalkozások. A versenyen az is kiderült, hogy még mindig a játék, a ruha és a műszaki cikk a sláger az online áruházak között.

Több mint ötsztáz kis-, közép- és nagyvállalat szerepelt a jelöltek között. A nyertesek kiválasztásában a vásárlók, szakemberek és egy szakmai zsűri döntött. 2016-ban rekordszámú közönségszavazat érkezett, 23 774-en érezték fontosnak, hogy beszavazzák kedvenceiket a döntőbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kóser telefont dobott piacra a Samsung

sze jún 8 , 2016
Az izraeli Askannal együttműködve, olyan készüléket mutatott be a Samsung, melynek felhasználói könnyebben kiszűrhetik a vallásukkal ellentétes tartalmakat – írja a Jewish News Service-re hivatkozva a zsido.com. „Azért választottuk partnerünknek az Askant, mert a cég segíti a háredi közösséget, melynek tagjai szeretnék okos telefonkészülékeket használni és hozzáférni a fejlett eszközeinkhez […]

Friss, ropogós