Van még tartalék az okostelefonok piacán

Ha azt hiszed, hogy már mindenki okostelefont használ, akkor tévedsz. Például Magyarországon is közel annyi klasszikus mobilt használnak, mint okosat. Tíz százalékunk meg semmilyet sem.

Meglepő adatokat hoz a Pew Research Center felmérése, amely tizennégy országot, köztünk hazánkat veszi górcső alá. A felnőtt népességet százalékos megosztásban mutatja a Pew Research számai alapján készült diagram: világoskékkel ábrázolja az okostelefont, kékkel a hagyományos készüléket használókat, s barnával a semmilyen mobillal nem rendelkezők arányát.

A megkérdezett országok közül Svédországban, Hollandiában, Spanyolországban és Ausztráliában a legmagasabb az okostelefonnal rendelkezők aránya. A hagyományos készülékek használata még igen elterjedt Görögországban (43 százalék), Magyarországon (41 százalék) Lengyelországban és – Japánban (37 százalék).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Digitális ipari technológiákat mutat be az idei Ipar napjai kiállítás

hét máj 8 , 2017
Digitális ipari technológiákat, az Ipar 4.0 gyakorlati alkalmazását mutatja be az idei Ipar napjai kiállítás a budapesti Hungexpón – közölte Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára. Az államtitkár elmondta, hogy a kiállítás hangsúlyt fektet arra, hogy megismertesse például a különböző adatfeldolgozási módszerek és érzékelők gyakorlati […]

Friss, ropogós