Így lesz gyerekjáték a rendszerfelügyelet II.

geekCseréljük le a manuális adminisztrációs folyamatokat!
Számos olyan feladatot végeznek az it-szakemberek, amelyeket egy szofisztikált megoldás képes helyettük automatizáltan kivitelezni. Érdemes áttekinteni, mely folyamatokat válthatunk ki a megfelelő szoftverekkel, hogy a szakértők időt és energiát takaríthassanak meg, és a valóban fontos dolgokra koncentrálhassanak!
Egy fejlett személyazonosság-kezelő rendszer képes a legtöbb, felhasználói adminisztrációhoz kapcsolódó feladatot levenni az it-szakemberek válláról. Az ilyen megoldások olyan workflow modult tartalmaznak, amely segítségével a vállalatok a teljes felhasználói életciklusra kiterjedően kialakíthatnak folyamatokat, a regisztrációtól kezdve egészen a kilépésig. Ezek alapján már egyszerűen automatizálhatók a jogosultság-igénylési és -visszavonási tevékenységek, teljes körűen kiváltva a kézzel végzett munkát. Ezáltal csökkennek az adminisztrációs költségek, nő a biztonság, és az ellenőrzés is könnyebbé válik. Egy korszerű megoldás a hagyományos szervezeti infrastruktúrán belül segíti az adminisztrációs feladatok csökkentését, de a megfelelő eszközzel a felhőben is hasonlóan egyszerűen kezelhetők a felhasználói hozzáférések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sose találod ki, miben segít a Véradás applikáció

sze febr 4 , 2015
Véradások időpontjairól és helyszíneiről ad tájékoztatást a Magyar Vöröskereszt Véradás – Vöröskereszt elnevezésű új mobilalkalmazása. Az alkalmazás tárolja, és térképen is megjeleníti az adott hónapi véradási lehetőségeket, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb véradóhelyszínt, és elolvashatja a legfrissebb, véradással kapcsolatos híreket is. A felületen arra is van lehetőség, hogy a […]
nővér kórház injekció

Friss, ropogós