Digitális ipari technológiákat mutat be az idei Ipar napjai kiállítás

Digitális ipari technológiákat, az Ipar 4.0 gyakorlati alkalmazását mutatja be az idei Ipar napjai kiállítás a budapesti Hungexpón – közölte Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára.

Az államtitkár elmondta, hogy a kiállítás hangsúlyt fektet arra, hogy megismertesse például a különböző adatfeldolgozási módszerek és érzékelők gyakorlati alkalmazását nemcsak nagyvállalatokkal, hanem kis- és közepes vállalatokkal is. Az Ipar napjai kiállítást május 9. és 12. között rendezik meg a Hungexpón, idén 420 kiállítója lesz. Főleg gépipari és megmunkáló vállalatok érkeznek, de lesznek kutatóintézetek is – ismertette az államtitkár. Szorosan kapcsolódva a kiállítás témájához, az idén először Ipar 4.0 Konferenciát szervez az NGM, mintegy 200 résztvevővel. A május 9-in fórumon szakértők ismertetik a digitális ipari trendeket, annak szabályozását, illetve a nemzetközi tapasztalatok gyakorlati alkalmazásait — mondta Lepsényi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bűnvádi eljárás alatt az öngyilkossági kisérletét a Facebookon közvetítő fiatarember

ked máj 9 , 2017
Bűnvádi eljárást indított a szatmári rendőrség annak a fiúnak az ügyében, aki a Facebookon élőben közvetítette öngyilkossági kísérletét – közölte a Szatmár Megyei Rendőr-főkapitányság. A közlemény felidézi, hogy a 16 éves fiatalember egy üvegcseréppel több helyen megvágta alkarját, így próbált hatni volt barátnőjére, aki szakított vele. A fiú a Facebookon […]
nővér kórház injekció

Friss, ropogós