Új Philips monitorok: sima és kellemes felhasználói élményt ígér a gyártó

Az MMD, a Philips monitorok márka licenc partnere bemutatta a számos funkcióval ellátott új 21,5 és 23,6 hüvelykes Philips Full HD monitorokat. A gyártó szerint a Philips 221B8LJEB és a Philips 243S5LJMB modell a teljes munkanap során élénk színekkel és kristálytiszta részletekkel segíti a felhasználó teljesítményét.

Az új monitorok rendelkeznek a SmartImage elnevezésű technológiával, amelynek segítségével folyamatosan elemzik a képernyőn megjelenített tartalmat és optimalizálja a teljesítményt. Az elvégzendő feladattól függően a felhasználó számos üzemmód – irodai, fotó, film, játék és egyebek – közül választhat és a SmartImage az felhasználási célnak megfelelő legjobb kép érdekében elvégzi a kontraszt, a színtelítettség és az élesség finomhangolását. A 21,5 hüvelykes TFT-LCD panel rendelkezik villódzásgátló W-LED háttér-világítási rendszerrel is, amely szabályozza a fényerőt és csökkenti a szem fáradását, míg a természetesebb és élethűbb képek érdekében a SmartContrast technológia automatikusan beállítja a színeket és vezérli a háttér-világítás intenzitását, erősebb kontrasztot és mélyebb színárnyalatokat biztosítva ezáltal a videóknak, játékoknak, fotóknak és képeknek. A szem hosszú távú védelme érdekében a Philips LowBlue Mode funkció csökkenti a LED képernyők által kibocsátott rövid hullámhosszú kék fényt, amely idővel potenciális látáskárosodást okozhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A WannaCryptor hosszú, édes-bús története III.

sze máj 23 , 2018
Az ESET szakemberei összeszedtek néhány érdekességet, amely segíthet a WannaCryptor típusú fenyegetések kivédésében. Pénzügyi kudarc Az ESET egyik szakembere nemrégiben mutatott rá arra, hogy a kártevő üzemeltetői nem tartották be a titkosított fájlok feloldására tett ígéreteket, pedig az áldozatok kifizették a váltságdíjat. A támadók nem is rendelkeztek olyan megoldással, amelynek […]
dollár

És még ez is...