A Dell letarolná az adattárolók piacát


A Dell bejelentette, hogy az új Dell Storage teljesen flash-alapú tárolótömb (all-flash array – AFA) konfigurációi világszerte már akár 25 ezer dollártól elérhetők. A vállalat ezzel beváltja korábbi ígéretét, miszerint költséghatékony megoldásaival átalakítja az adattároló-piac. A nagyobb szállítók közül jelenleg a Dell kínálja a legalacsonyabb belépési áron a teljesen flash-alapú, középkategóriás tárolási megoldásokat, így a vállalatok széles körének teszi elérhetővé a techonológiát.

„Hosszú évek óta az ár az elsődleges akadálya annak, hogy a vállalatok a flash-alapú technológiákat bevezessék. Mi most a nagyobb teljesítményű, megbízhatóbb és kisebb helyigényű flash-alapú megoldásokat valós lehetőségként kínáljuk szinte bármilyen terheléshez” – mondta el Robin Kuepers, a Dell EMEA régió tárolási megoldásokért felelős marketingigazgatója.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

2014: csodás évet zárt BT Magyarországon

ked jan 20 , 2015
A British Telecom (BT) több mint tizenöt éves magyarországi történetének egyik legsikeresebb évét tudhatja maga mögött: 2014-ben a vállalat budapesti és debreceni irodáiban összesen több mint 4000 négyzetméterrel bővítette irodaterületét, az alkalmazottainak száma több mint 400 fővel nőtt és mostanra elérte az 1300 főt. A meglévő funkciók bővülése mellett újabb tevékenységekkel is […]