Megérkezett Magyarországra az új PocketBook Sense

PocketBook-SenseFényviszonyokhoz igazodva automatikusan állítja be a szemnek legideálisabb háttérvilágítást a mindössze 155 gramm tömegű E Ink olvasó. Az új PocketBook Sense képernyőjének a szegélye a szokásosnál is vékonyabb, a lapozógombok pedig az olvasó hátulján kaptak helyet, aminek köszönhetően egykezes használat közben is kényelmes a lapozás. A 15×11 centiméteres e-olvasó igazi zsebkönyvtár. A belső memória már önmagában több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, amely a microSD bemenetnek köszönhetően tovább bővíthető. Az érintőképernyős E Ink Pearl kijelző 1024×758 HD felbontású, 212 dpi minőségű képet biztosít, amely a legnagyobb betűméret esetén is éles képet mutat.

A PocketBook Sense beépített wifi modullal is rendelkezik, a Dropbox alkalmazás és a Send to PocketBook opció pedig lehetővé teszik, hogy egyszerűen küldhessünk tartalmakat az olvasóra. A készülék 16 szöveg- és 4 grafikus formátumot képes kezelni konvertálás nélkül, az idegen nyelvű könyvek olvasását pedig előre telepített Abbyy Lingvo szótárakkal könnyíti meg. Az 1 GHz processzornak köszönhetően a készülék alkalmazásai gyorsan futnak, és a lapozás is zökkenőmentes, míg az új, intuitív felhasználói felület kényelmes használatot biztosít. A készülék a Media Markt üzleteiben, tíz híján 40 ezer forintos fogyasztói áron kapható, barna és szürke színben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szabó András az Év Fiatal Vezetője

csü nov 26 , 2015
Idén első alkalommal lehetett megpályázni az Év Fiatal Vezetője díjat. A fődíjat Szabó Andás, az iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft. egyik tulajdonosa és stratégiai irányítója kapta. A zsűrit a pályázó eddigi története győzte meg, többek között azon elvek mindennapokban való megélése, amik igazán vezetővé tesznek egy vezetőt. Az Év Fiatal […]