Új márkával erősít a Kingston

memória RAMA Kingston Technology bemutatta új, nagy teljesítményű hobbi pc-felhasználóknak és gamereknek szánt márkáját, amely a Kingston FURY nevet kapta.

A Kingston FURY memóriák a nagy teljesítményű hobbi és gaming memóriamegoldások evolúciójának következő állomása — vállítja a társaság közleménye. A Kingston hamarosan bemutatja teljes DDR4 és DDR3 kínálatát, a negyedik negyedévben pedig piacra lép DDR5 memóriamoduljaival is, amelyek jelenleg az alaplapszállítók által végzett kompatibilitási és validációs tesztelési fázisban tartanak. „Büszkén mutatjuk be a hobbi pc-felhasználóknak és gamereknek szánt legnagyobb teljesítményű memóriamodulok új Kingston FURY márkáját. A Kingston kiváló minőségű DRAM és flash megoldások gyártójaként szerzett globális vezető pozíciója biztosítja a márkaépítéshez szükséges erőforrásokat és lelkesedést, és bizonyítja azt is, mennyire elkötelezettek vagyunk a teljesítmény és a megbízhatóság iránt” – nyilatkozta Bernd Dombrowsky, a Kingston EMEA-régiójának értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. A Kingston FURY márka a következő termékkategóriákat képviseli majd:

• Kingston FURY Renegade: Nagy sebesség és kis késleltetés, piacvezető teljesítmény (RGB és nem-RGB) 5333 MHz-ig terjedő DDR4 frekvenciaszinttel.

• Kingston FURY Beast: A Kingston hobbifelhasználóknak és gamereknek szánt népszerű, nagy teljesítményű memóriája tökéletes választás a költséghatékony frissítéshez (DDR3 és DDR4, RGB és nem-RGB), 3733 MHz-es maximális sebességgel.

• Kingston FURY Impact: Nagy SO-DIMM teljesítmény laptopokhoz, NUC-khoz és egyéb kis formátumú számítógépekhez (DDR3 és DDR4), 3200 MHz-es maximális sebességgel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Franciaország nemzeti ügynökséget hoz létre a külföldi álhírek kiszűrésére

szo jún 5 , 2021
Franciaország nemzeti ügynökséget tervez létrehozni az olyan külföldi álhírek kiszűrésére, amelyeknek célja az állam destabilizálása – jelentette be Stéphane Bouillon nemzetvédelmi államtitkár. A tárca szeptemberben állítja fel a hatvan főt foglalkoztató irodát, amely mindenki számára elérhető forrásokat fog vizsgálni. A digitális befolyás ellen küzdő ügynökség nem az igazság helyreállításán kíván […]
Stéphane Bouillon

És még ez is...