Bővült az Epson külső tintatartályos nyomtatócsaládja

tesztAz Epson bejelentette az eddigi legkompaktabb külső tintatartályos nyomtatóját, az új L120 készüléket, amely ultra olcsó üzemeltetést és problémamentes nyomtatást kínál a kispénzű otthoni felhasználóknak, a diákok és a kis irodák számára. A készülék egyedi tintatartály-rendszere megbízható színes nyomtatást és egyszerű tinta-utántöltést biztosít.

„A csere-tintapalackok használatával az L120 4000 fekete és 6500 színes oldal kinyomtatására is képes” – mondta Dobos Csaba, az Epson Magyarország termékmenedzsere. A készülék ENERGY STAR minősítéssel rendelkezik és fekete-fehér nyomtatás esetén 8,5 lap/perc, míg színes nyomatok esetén 4,5 lap/perc nyomtatási sebességet biztosít. A készülékre az Epson 12 hónapig (vagy 15 000 kinyomtatott oldalig) jótállást vállal és szerviztámogatást biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elhunyt Köveskuti Lajos

csü máj 29 , 2014
87 éves korában elhunyt Köveskuti Lajos. A Hiradástechnika Szövetkezet (HT) fejlesztésvezetője 1957-től 1963-ig, műszaki vezetője 1973-ig, elnöke 1992-ig volt. A műszaki fejlesztés, a korszerű termelési körülmények, a szövetkezeti tagság – köztük az egyre több magasan képzett szakember – munkája révén a HT az ország legnagyobb és legeredményesebb ipari szövetkezete, a magyar […]