Uber-szerű fizetés a Green Taxinál

Koka-JanosHamarosan nemcsak autórendelésre, vagy a fuvardíj nyomon követésére használhatják a környezettudatos utasok a Green Taxi applikációját, hanem fizethetnek is vele a Cellum technológiájának köszönhetően. A kibővített szolgáltatás lényege, hogy az utasok előzetesen regisztrálhatják (egy vagy több) bankkártyájukat a társaság már jól ismert mobil applikációjába, a fuvar végén pedig jóváhagyhatják a végösszeget, dönthetnek a borravalóról és fizethetnek. A jóváhagyás lehetősége kiemelkedő a taxis appok sorában, hiszen így az utas tudta nélkül egyetlen forintot sem emelhetnek le a kártyájáról.

„A Green Taxi volt az egyetlen magyar taxistársaság, amelyik nem támadta, hanem üdvözölte az Uber jelenlétét. Most úgy döntöttek, hogy a Magyarországról nemrég kivonult közösségi szolgáltatóéhoz hasonló fizetési élményt építenek az alkalmazásukba. A mai fogyasztók rendkívül tudatosak, a kényelem mellett azt is elvárják, hogy biztonsággal, teljes kontroll alatt tudják tartani költségeiket, nekünk pedig az a célunk, hogy megfeleljünk ezeknek a kihívásoknak” – mondta el Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

QNAP pályacsúcs: 1499 MB/s olvasási sebesség

sze aug 17 , 2016
A QNAP Systems, Inc. egyik készüléke, a TS-831X Turbo NAS nyolc SSD-vel elérte az 1499MB/s olvasási és 665MB/s írási sebességet a natív 6 GB/s SATA portokon keresztül. A sebesség eléréshez kihasználták a NAS 10GbE SFP+ portjait is. Mivel az SSD meghajtók egyre nagyobb számban jelenleg meg a piacon, főként az […]

És még ez is...