SmartThings technológia

Keresés

A SmartThings az egyik elsőszámú technológia, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsoljuk eszközeinket, ezáltal meghatározva az IoT jövőjét. Nyílt platformja már több száz márka több ezer eszközét támogatja, és végtelen lehetőségeket kínál azon innovátorok és fejlesztők számára, akik a zökkenőmentes összeköttetés lehetőségét keresik a hatalmas IoT-ökoszisztémában. A vállalat elkötelezett amellett, hogy az intelligens funkciók és lehetőségek a felhasználók életének szinte minden területén megoldásokat kínáljanak számukra, folyamatosan javítva a felhasználói élményt.

Jelenleg több mint 200 országban emberek milliói használják naponta a SmartThings technológiát, hogy az alkalmazás igénybevételével, valamint különböző Samsung termékeket – például telefont, televíziót vagy egyéb digitális készülékeket – használva automatikusan beprogramozhassák vagy irányíthassák okosotthonuk egyes eszközeit. A SmartThings számos rugalmas protokollt kínál, beleértve az új IoT-szabványt, a Mattert is. A 2012-ben indult SmartThings székhelye a kaliforniai Mountain View-ban található, és alapító tagja a Connectivity Standards Alliance nevű, több száz vállalatot magába foglaló szervezetnek, amely az IoT nyílt, globális szabványait létrehozza, fenntartja és szállítja.


 

Next Post

Schneider Electric

vas nov 12 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA Schneider célja képessé tenni mindenkit arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésünkre álló energiából. Hidat képezni a fejlődés és a fenntarthatóság között, mindenki számára. Ezt úgy hívjuk: Life Is On. Küldetésük, hogy digitális partnerként segítsünk a fenntarthatóság és az energiahatékonyság elérésében. A vállalat élen jár […]
ZX-81